Τι προσφερουμε

Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την τελειότερη υλικοτεχνική υποδομή την οποία είτε διαθέτουμε εμείς, είτε μέσω των συνεργατών μας, εγγυόμαστε την μοναδικότητα και την σίγουρη επιτυχία της κάθε διοργάνωσης που αναλαμβάνουμε, στοχεύοντας πάντα στην κορυφή!

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε οποιονδήποτε κρατικό ή ιδιωτικό φορέα ή  σύλλογο επιθυμεί να διοργανώσει ή να βελτιώσει ένα αθλητικό event και δεν διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία ή την υποδομή. Ο ρόλος μας μπορεί να ποικίλει. Αναλαμβάνουμε είτε τη διοργάνωση και διεκπεραίωση από μηδενική βάση, είτε ως συνδιοργανωτές στο κομμάτι που επιθυμεί ο πελάτης, είτε έχοντας απλά συμβουλευτικό ρόλο. Σε κάθε περίπτωση ό στόχος μας πάντα είναι το τελειότερο δυνατό αποτέλεσμα!

Προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα, έχοντας πάντα ως στόχο την αρτιότητα της κάθε διοργάνωσης

1

Συμβολή στη σχεδίαση της διοργάνωσης

Πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε ένα αθλητικό event ή έναν αγώνα, είτε εκ του μηδενός, είτε να βελτιώσουμε κάποιο υφιστάμενο σε όλα του τα επίπεδα. Η βελτίωση μπορεί να αφορά το οργανωτικό κομμάτι, το σχεδιασμό, είτε οποιαδήποτε άλλη παράμετρο κρίνεται ότι θα ανεβάσει εν γένει το επίπεδο της διοργάνωσης ή του αγώνα!

2

Προβολή της διοργάνωσης μέσω των social media

Μια εμπειρότατη ομάδα συνεργατών, αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να προωθήσει το event/ αγώνα σας, μέσω των social media, προσελκύοντας χιλιάδες followers να ακολουθήσουν, δίνοντάς του την προβολή που χρειάζεται στοχεύοντας πάντα στην μέγιστη επιτυχία!

3

Προετοιμασία χορηγικού φακέλου και προώθηση αυτού προς εξεύρεση χορηγών

Προετοιμασία με όλα τα δεδομένα του event/ αγώνα σας, του χορηγικού φακέλου και προώθηση αυτού σε υποψήφιους χορηγούς, με όπλο την εμπειρία και τις δημόσιες σχέσεις μας.

4

Ηχητική κάλυψη διοργάνωσης

Καλύπτουμε ηχητικά και φωτιστικά (όπου αυτό απαιτείται) την διοργάνωσή σας, σε οποιοδήποτε επίπεδο επιθυμείτε (από δύο ηχεία μέχρι line array’s), με τα τελειότερα ηχοσυστήματα της αγοράς!

5

Υπηρεσίες χρονομέτρησης

Η τεράστια εμπειρία των συνεργατών μας, μας δίνει τα εχέγγυα να εγγυηθούμε τις αρτιότερες υπηρεσίες χρονομέτρησης, σε όλα τα αθλήματα τα οποία αναλαμβάνουμε!

6

Γιγαντοοθόνες

Προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές την καλύτερη ποιότητα που μπορεί να επιθυμεί ο κάθε διοργανωτής. Οθόνες LED υψηλής ανάλυσης και contrast, αλλά και projectors είναι στη διάθεσή σας για να ανεβάσετε το επίπεδο της διοργάνωσής σας.

7

ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΑΨΙΔΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

με δυνατότητα τοποθέτησης logo επάνω τους

8

Εξέδρα έως και 100 τ.μ.​

Στήσιμο εξέδρας απονομών ή ολόκληρου stage για οποιαδήποτε χρήση, ανάλογα με την επιθυμία και τις ανάγκες του event/ αγώνα, από 12 έως 100 τ.μ.

9

Βάθρο νικητών

Διάθεση του μοναδικού βάθρου απονομών που διαθέτουμε, προσδίδοντας άλλη αίγλη στην τελετή απονομής των νικητών και γενικότερα της διοργάνωσης!

10

Σχεδίαση και διάθεση μοναδικών Μεταλλίων, Επάθλων και Κυπέλλων.

  • Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και παραγγελία των απονεμητηρίων (μετάλλια – έπαθλα) κατά την επιθυμία σας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
Καλάθι αγορών
Scroll to Top

Προσβασιμότητα

Η πόλη της Καβάλας είναι κυριολεκτικά κόμβος όσον αφορά την πρόσβαση, από στεριάς, θαλάσσης και αέρος, είτε μιλάμε για εγχώρια προσέλευση, είτε για πολίτες ξένων γειτονικών και όχι μόνο χωρών. Το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», η «Εγνατία οδός», η ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τον Πειραιά, αλλά και η πρόσβαση σ’ αυτήν μέσω του Προμαχώνα, της Εξοχής και της Νυμφαίας για τους πολίτες των άλλων Βαλκανικών χωρών, την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη για τον καθένα!