Νέα - Ανακοινώσεις

Προς ενημέρωση των αθλητών του Blue City Night Run

Η διοργάνωση μετά από εισήγηση του Τ.Τ. Καβάλας λόγω των έργων που γίνονται στην πλατεία Καπνεργάτη, όπως και στην οδό Δαμιανού, αλλα και με γνώμονα την βελτίωση των συνθηκών του αγώνα πρός όφελος των αθλητών που θα συμμετάσχουν, αλλά και του κοινού που θα παρακολουθεί, αλλάζει ελαφρώς την όδευση και των δύο αποστάσεων.
Έτσι λοιπόν  μετά την έξοδο από τις Καμάρες της Παναγίας οι αθλητές θα ακολουθήσουν την κάθοδο της οδού Κουντουριώτου και κατόπιν μέσω της Ερυθρού Σταυρού θα φτάσουν στον κόμβο Φαλήρου, όπου όλο το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής παραμένει ως είχε.

Χάρτες

Διαδρομή 5km
Διαδρομή 10km
Καλάθι αγορών
Scroll to Top

Προσβασιμότητα

Η πόλη της Καβάλας είναι κυριολεκτικά κόμβος όσον αφορά την πρόσβαση, από στεριάς, θαλάσσης και αέρος, είτε μιλάμε για εγχώρια προσέλευση, είτε για πολίτες ξένων γειτονικών και όχι μόνο χωρών. Το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», η «Εγνατία οδός», η ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τον Πειραιά, αλλά και η πρόσβαση σ’ αυτήν μέσω του Προμαχώνα, της Εξοχής και της Νυμφαίας για τους πολίτες των άλλων Βαλκανικών χωρών, την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη για τον καθένα!