Ποιοι είμαστε

Ποιοι ειμαστε

20+ έτη εμπειρίας στην οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων​

Η ΑΛΦΑ Sports Management αποτελείται από ανθρώπους με 20ετή και πλέον εμπειρία στην οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων σε όλο τα φάσμα του αθλητισμού.

Η ενασχόληση των στελεχών της σε επαγγελματικό, αλλά και ερασιτεχνικό επίπεδο σε πολλαπλά αθλήματα, αλλά κυρίως η τεράστια εμπειρία στον οργανωτικό τομέα είναι το δίπτυχο που συνθέτει την μοναδικότητα της ΑΛΦΑ Sports Management.

Τρίαθλο, Aquathlon, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, δρομικοί αγώνες, αγώνες ποδηλασίας, μπάσκετ 3Χ3 και μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι κάποια από τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιούμαστε!

Η δράση μας όμως δεν σταματά εκεί. Σεμινάρια, ημερίδες, διαδραστικές εκδηλώσεις αλλά και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού μέσω των δραστηριοτήτων μας, είναι πρωταρχικός στόχος της ΑΛΦΑ Sports Management.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top

Προσβασιμότητα

Η πόλη της Καβάλας είναι κυριολεκτικά κόμβος όσον αφορά την πρόσβαση, από στεριάς, θαλάσσης και αέρος, είτε μιλάμε για εγχώρια προσέλευση, είτε για πολίτες ξένων γειτονικών και όχι μόνο χωρών. Το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», η «Εγνατία οδός», η ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τον Πειραιά, αλλά και η πρόσβαση σ’ αυτήν μέσω του Προμαχώνα, της Εξοχής και της Νυμφαίας για τους πολίτες των άλλων Βαλκανικών χωρών, την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη για τον καθένα!