Νέα - Ανακοινώσεις

Ημερίδα: Η βέλτιστη διατροφή και ενυδάτωση στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του τριαθλητή

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Μπάρδη
Βιογραφικό Βασίλη Κρομμύδα
Βιογραφικό Χρήστου Γαρέφη
Το Σαββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 στην Μεγάλη Λέσχη του Δήμου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα που είναι προγραμματισμένη, στα πλαίσια της διοργάνωσης του Blue City Multisport Event και παραλληλα θα γίνει και η ενημέρωση (Brief race) των αθλητών του Τριάθλου για τον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής 29 Μαΐου 2022.
Κεντρικός ομιλητής της Ημερίδας θα είναι ο Δρ. Mπάρδης Κωνσταντίνος διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής και επιστημονικός υπεύθυνος στο διαιτολογικό και εργομετρικό κέντρο Nutrilab στην Κηφισιά.
Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν επίσης ο πλέον πολυνίκης αθλητής τριάθλου στην Ελλάδα και νυν προπονητής, Βασίλης Κρομμύδας και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τριάθλου Χρήστος Γαρέφης.
 
Καλάθι αγορών
Scroll to Top

Προσβασιμότητα

Η πόλη της Καβάλας είναι κυριολεκτικά κόμβος όσον αφορά την πρόσβαση, από στεριάς, θαλάσσης και αέρος, είτε μιλάμε για εγχώρια προσέλευση, είτε για πολίτες ξένων γειτονικών και όχι μόνο χωρών. Το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», η «Εγνατία οδός», η ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τον Πειραιά, αλλά και η πρόσβαση σ’ αυτήν μέσω του Προμαχώνα, της Εξοχής και της Νυμφαίας για τους πολίτες των άλλων Βαλκανικών χωρών, την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη για τον καθένα!