Νέα - Ανακοινώσεις

Δελτίο τύπου – 7 Απριλίου 2023

Μετά από συζήτηση όλων των εμπλεκομένων φορέων και με γνώμονα την απρόβλεπτη (αρχικώς πιθανή ημερομηνία και η 28η Μαΐου) όσο και αργοπορημένη ανακοίνωση των βουλευτικών εκλογών 2023, αποφασίσαμε την μετάθεση του 2ου Blue City Multisport Event, από τα τέλη Μαΐου που αρχικώς σχεδιάζαμε, όπως διεξήχθη και το 1ο, για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, να βρεθεί ημερομηνία που να εξυπηρετεί απολύτως την διοργάνωση του Event, κι αυτό γιατί οι αγώνες τριάθλου έχουν προκηρυχθεί και έχει καταρτιστεί ήδη το καλεντάρι της Ομοσπονδίας. Σεβόμενοι λοιπόν τους υπόλοιπους διοργανωτές, αλλά και τους σκοπούς του Blue City Multisport Event, κομμάτι του οποίου είναι και το Blue City Triathlon, θεωρήσαμε αναγκαίο να αναβάλουμε τον αγώνα τριάθλου για το 2024 και να αρκεστούμε για φέτος στις υπόλοιπες δράσεις του Event.

Για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη από τους τριαθλητές που μας εμπιστευθήκαν το 2022 και με τα πολυάριθμα μηνύματά τους, έδειξαν το ενδιαφέρον τους και για τον φετινό αγώνα και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι το 2024!!

Έτσι λοιπόν για το 2023, προσανατολιζόμαστε στην διοργάνωση του Blue City Night Run, του Blue City Kids Run, αλλά και του Blue City Open Water για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την φετινή διοργάνωση θα ακολουθήσουν προσεχώς! 

Για την ΑΛΦΑ Sports Management

ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Καλάθι αγορών
Scroll to Top

Προσβασιμότητα

Η πόλη της Καβάλας είναι κυριολεκτικά κόμβος όσον αφορά την πρόσβαση, από στεριάς, θαλάσσης και αέρος, είτε μιλάμε για εγχώρια προσέλευση, είτε για πολίτες ξένων γειτονικών και όχι μόνο χωρών. Το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», η «Εγνατία οδός», η ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τον Πειραιά, αλλά και η πρόσβαση σ’ αυτήν μέσω του Προμαχώνα, της Εξοχής και της Νυμφαίας για τους πολίτες των άλλων Βαλκανικών χωρών, την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη για τον καθένα!